Στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, στο αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, ο Λάζλο Μπόλονι σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει σε διαφορετική θέση σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Έλληνα άσο.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός τοποθέτησε στη μεσαία γραμμή ως αμυντικό χαφ τον 23χρονο παίκτη και τον Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας.

Ο Χατζηθεοδωρίδης, λοιπόν, έπαιξε με τον Μαουρίσιο και τον Βιγιαφάνιες εσωτερικούς μέσους, ενώ ο Ισπανός στόπερ θα παίξει στα μετόπισθεν μαζί με τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Από εκεί και πέρα, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, με πλάγιους μπακ τους Σάντσες και Χουάνκαρ. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν, εκτός απρόοπτου, οι Καμπετσής, Ιωαννίδης και Εμμανουηλίδης.

Υπενθυμίζεται ότι είναι εκτός ο Αλεξανδρόπουλος και ο Σένκεφελντ που είναι τιμωρημένοι.

Διαβάστε ακόμη

Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο για Αλεξανδρόπουλος ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός: Θετικός για παραμονή ο Καμπετσής
Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Μπουζούκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κένι: «Όλα τα παιχνίδια είναι must win - Μαθαίνω πως λειτουργούν οι παίκτες, η ομάδα και ο προπονητής»

Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε καλό ματς, δεν απειληθήκαμε - Ήταν… ασταμάτητος ο Μαρτίνς»

Τσορμπατζόγλου: «Σε άλλη φάση ο ΠΑΟΚ, παίζει το ποδόσφαιρό του και βγάζει ποιότητα…»

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για Παναθηναϊκό και την αποχώρηση έξι παικτών του

Ταρέμι για την κατάσταση στο Ιράν: «Ως παίκτης πρέπει να είσαι με τον κόσμο, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος»

Χριστόγλου: «Δεν θυμάμαι τόσο καλό ημίχρονο του Ζέλσον - Πειστικός και αποφασιστικός ο Ολυμπιακός»

Κέρκεζ: «Όταν παίζεις με Ολυμπιακό πρέπει να είσαι περισσότερο επιθετικός»

Αναστασίου: «Περάσαμε δύσκολο βράδυ κόντρα σε μια κορυφαία ομάδα»

Νικολακόπουλος: «Με την υπογραφή Ταρέμι και Ζέλσον ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που χρειαζόταν»

Μεντιλίμπαρ: «Τους χρειαζόμαστε όλους, δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο σε έναν-δύο παίκτες»