Την παραμονή των δικών του παιδιών για περισσότερα χρόνια στην ομάδα, ελπίζοντας στο μέλλον να αποσπάσει κάποιο κέρδος από ενδεχόμενες μεταγραφές τους, επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Αργύρης Καμπετσής, στους οποίους το «τριφύλλι» ετοιμάζεται να προσφέρει νέα συμβόλαια.

Συγκεκριμένα, ο Αλεξανδρόπουλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και οι «πράσινοι» επιθυμούν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση στον 19χρονο χαφ ή στον εκπρόσωπό του, Πασχάλη Τουντούρη, αλλά θεωρείται δεδομένο πως η όποια κουβέντα θα γίνει πριν από το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τον Καμπετσή, είναι μία υπόθεση που «καίει» για άμεσες εξελίξεις, αφού ο Έλληνας φορ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα φως ελεύθερος.

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει μιλήσει ήδη μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας του, κάνοντας επίσης πρόταση για διετές συμβόλαιο που θα λήγει το 2023 με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 140.000.

Η απάντηση της πλευράς του 21χρονου επιθετικού αναμένεται τις επόμενες ημέρες, αλλά στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως έχουν καταθέσει μία συμφέρουσα προσφορά.

Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός: Θετικός για παραμονή ο Καμπετσής
Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Μπουζούκης
Δοκιμή με Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδη από τον Μπόλονι

Advertisement