Με σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός AKTOR το Μαρούσι σήμερα (18:30) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 12η αγωνιστική.

Εκτός μάχης είναι οι Κένεθ Φαρίντ και Τζέντι Όσμαν, που έμειναν εκτός εξάδας ξένων, πιθανώς γιατί είναι μεταξύ των παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από την γρίπη τύπου Α τις τελευταίες μέρες.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει, επίσης, στον Κώστα Σλούκα, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (21:15) στο Telekom Center Athens, μετά το πρόβλημα στο γόνατο που αντιμετωπίζει εδώ και δύο εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται πως εκτός οκτάδας ξένων για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις, όπως φυσικά και ο Ματίας Λεσόρ.

Έτσι η 6άδα των ξένων σήμερα είναι οι Σορτς, Χολμς, Γκραντ, Ναν, Χουάντσο και Γιούρτσεβεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού