Μία ακόμα απώλεια για τον Παναθηναϊκό ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (3/2, 21:00).

Συγκεκριμένα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή κι έμεινε στην Αθήνα για λόγους συντήρησης και προφύλαξης, αφού το τελευταίο διάστημα έχει επιβαρυνθεί αρκετά.

Ο Σέρβος γκαρντ έχει 11,5 πόντους, 2,7 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ/μέσο όρο στη φετινή Ευρωλίγκα.

Επίσης, δεν υπολογίζονται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, αλλά και ο ταλαντούχος Νεοκλής Αβδάλας, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ