Στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος γκολμπολ ανδρών, ο Ήφαιστος επικράτησε του Ιωνά με 6-4 και πήρε τον τίτλο και φέτος. Στον «μικρό» τελικό η Κλειώ Θεσσαλονίκης επικράτησε του Κεραυνού με 12-6 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Στον τελικό των γυναικών, η Κλειώ Θεσσαλονίκη επικράτησε με 5-3 του Κεραυνού και πρόσθεσε ακόμη έναν τίτλο στην κατοχή της. Στο «μικρό» τελικό ο Ήφαιστος νίκησε τον Πυρσό με 11-1 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων τελικών κι η κατάταξη:
Άνδρες
«Μικρός» τελικός
Κλειώ Θεσσαλονίκη- Κεραυνός 12-6

Τελικός
Ήφαιστος - Ιωνάς 6-4

Κατάταξη
1. Ήφαιστος
2. Ιωνάς
3. Κλειώ Θεσσαλονίκη
4. Κεραυνός

Γυναίκες
«Μικρός» τελικός
Ήφαιστος - Πυρσός 11-1
Τελικός
Κλειώ Θεσσαλονίκη- Κεραυνός 5-3

Κατάταξη
1. Κλειώ Θεσσαλονίκη
2. Κεραυνός
3. Ήφαιστος
4. Πυρσός

Μικρά-μικρά από τη Μάνδρα
Τους αγώνες του πρωταθλήματος παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΑΟΜ ΑμεΑ, Κωνσταντίνος Σιάχος, κι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΕ και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας, Ευάγγελος Κακοσαίος.

Από τις πολιτειακές αρχές, παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Κλεάνθης Βαρελάς, ο Δήμαρχος Μάνδρας– Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος, κι η εντεταλμένη σύμβουλος του Δημάρχου, Ιωάννα Λουκά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησε η Κάρτα Φίλου για τη σεζόν 2026/27