Αναμενόμενη μεν, αλλά καλή είδηση σε κάθε περίπτωση για τον Ολυμπιακό, αποτελεί το γεγονός ότι Κώστας Σλούκας και Όλιβερ Λαφαγέτ προπονήθηκαν κανονικά το βράδυ της Πέμπτης στη Βιτόρια.

Οι δύο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» είχαν αποκομίσει προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ και μέχρι χθες, στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, δεν είχαν προπονηθεί. Αμφότεροι, ωστόσο, γυμνάστηκαν κανονικά και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στο χαλάρωμα που θα γίνει το πρωί της Παρασκευής, θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα (22:00).

Αντίθετα, στην Αθήνα έχουν μείνει, ως γνωστόν, οι Σπανούλης, Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης, αλλά επανέρχεται ο Κατσίβελης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα - Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Ναν»