Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι ο Αντώνης Κουρμούλης εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας στο πλευρό του Λούκα Παβίσεβιτς και μαζί με τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

Ο Αντώνης Κουρμούλης γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1976 και είναι Πτυχιούχος Προπονητής Καλαθοσφαίρισης – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην κατεύθυνση «Αθλητισμός Υψηλών Επιδόσεων με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση. Επίσης είναι Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος με θέμα «Ανάπτυξη μεθοδολογίας προπόνησης σε προπαρασκευαστικά και αγωνιστικά τμήματα υποδομής στην Καλαθοσφαίριση.

Σε ηλικία 24 ετών ανέλαβε πρώτος προπονητής στον ΕΦΑΟΖ όπου μέχρι τότε είχε την ευθύνη των τμημάτων υποδομής. Επίσης εργάστηκε (είτε ως πρώτος είτε ως ασίσταντ) σε Παγκράτι, Πορφύρα, Ολύμπια Λάρισας, Εσπερίδες, Φοίνικα Πειραιά, Πρωτέα Βούλας, Ίκαρο Καλλιθέας, Ηλυσιακό, Ολυμπιακό (προπονητής παιδικής κι εφηβικής ομάδας, ασίσταντ στην ομάδα Γυναικών αλλά και στην Ακαδημία), Ηλυσιακό, Κορωπί και Μίλωνα.

Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια (ΣΕΠΚ και Euroleague) ενώ έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα επάνω στο αντικείμενο της επιστήμης του. Στον Πανιώνιο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2025.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα