Σε συμφωνία με τον Έρικ Γκριν ήρθε ο Πανιώνιος. Μετά την αρνητική απάντηση της Σατζές στην κρούση του Πανιωνίου πριν από δύο μήνες, οι δύο πλευρές τα βρήκαν, παρά την υψηλή πρόταση της Καντού, και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα η απόκτηση του 34χρονου σούτινγκ γκαρντ, που είχε συνεργαστεί με τον Ηλία Ζούρο στην ομάδα του Λιβάνου.

Ο Αμερικανός άσος επιστρέφει για τρίτη θητεία στην Ελλάδα, μετά το πέρασμα από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2016/17 και εν συνεχεία από από την ΑΕΚ τη σεζόν 2021/22).

O Γκριν έπαιξε πέρσι στη Νάπολι έχοντας 15,9 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 28,5 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ φέτος στην Σατζές είχε 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 29,2 λεπτά ανά αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού