Έφτασε η ώρα για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από τις 28 Αυγούστου στο Μέτσοβο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και την Τετάρτη (7/9) θα έχουν τα… αποκαλυπτήριά τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του θα βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα από τη δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα, καθώς αύριο το μεσημέρι (13:00) οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Πάτρας, σε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Το ευχάριστο για τον Έλληνα κόουτς είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Μετά τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Κώστα Μέξα, η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει από την πόλη της Ηπείρου και θα επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27

ΣΕΦ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ΕΠΣ Πειραιά από το Πρωτοδικείο

Ζέρβας: «Αυτά κρατάει ο Ολυμπιακός από την Κύπρο - Τα πρώτα συμπεράσματα για Μοντέρο, Εντιάι και ΜάκΙνταϊρ»

Πετρίδης: «Υπήρχαν στιγμές που ο Παναθηναϊκός έπνιγε τον αντίπαλο - Ο Μπόνγκα ίσως γίνει η πιο κομβική μεταγραφή»

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το πάθος των «κίτρινων» στον πάγκο: Η παρακάμερα του αγώνα μεταξύ Άρη και Ερυθρού Αστέρα

Τσιάρας: «Στόχος του ΠΑΟΚ να παίξει στη Euroleague - Δεν θέλουμε τους επτά ξένους, στηρίζουμε τον Έλληνα παίκτη»

Νέα εποχή στις ακαδημίες του Άρη με αναπτυξιακή ομάδα τον ΑΣ Πανόραμα

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2025/26 για να εξασφαλίσουν θέση στο νέο ΣΕΦ!

Το κάλεσμα Φρανσίσκο για το «Π. Γιαννακόπουλος»: «Ανυπομονώ να σας δω σπίτι μας»