«Απολογήθηκε» στον κόσμο της Ξάνθης ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη απ' τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν απ' την άλλη άκρη της Ελλάδας, δίχως να καταφέρουν να φύγουν με την χαρά της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Η προσωπική δήλωση Πανόπουλου

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φανταστικούς φίλους μας που έκαναν εκατοντάδες χιλιόμετρα ξοδεύοντας χρόνο, ψυχή και χρήμα προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, είναι να τους ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για την απογοήτευση που τους δώσαμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ εξέδωσε λιτή ανακοίνωση, δίνοντας συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τον τίτλο: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!