Η νέα σειρά ρούχων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού βρίσκεται στην διάθεση του κόσμου των πρασίνων. Με ρούχα που είναι βασισμένα στα τμήματα του Ερασιτέχνη και μοντέλα γνωστούς αθλητές του συλλόγου, το τριφύλλι αλλάζει… στιλ.



Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δημιουργεί το δικό του brand name αθλητικού και casual ρουχισμού, με την επωνυμία "ΠΑΟ", καλύπτοντας τις ενδυματολογικές ανάγκες των ερασιτεχνικών του τμημάτων.



Παράλληλα προσφέρει στον κόσμο του μια εναλλακτική πρόταση σε ό,τι αφορά την επιλογή ειδών ρουχισμού με το σήμα της αγαπημένης τους ομάδας. Ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα, προχωρά σε μία πρωτοποριακή και καινοτόμα κίνηση, ενισχύοντας παράλληλα την ελληνική οικονομία και την εγχώρια επιχειρηματικότητα. Όλα τα ρούχα ράβονται αποκλειστικά στη χώρα μας, ενώ η πρώτη ύλη αγοράζεται από Έλληνες βιοτέχνες, τονώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγορά εν μέσω της οικονομικής κρίσης.





Μία πλήρης σειρά αθλητικού υλικού, casual ρουχισμού, αξεσουάρ γηπέδου και memorabilia, διατίθεται στους φιλάθλους του Τριφυλλιού από την Τετάρτη 18/11/2015 μέσω του PAOSHOP (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 160 - Θύρα 7, Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης (προσεχώς και μέσω του www.paoshop.gr) με μοναδικό στόχο να είναι «μοναδική» όπως «μοναδικοί» είναι και οι ίδιοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Οι επιλογές που προσφέρει η νέα σειρά "ΠΑΟ" στους φίλους του Συλλόγου, καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και προσδίδουν την αίσθηση ότι κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί και ραφτεί με τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και συνάμα με αποτυπωμένη την αγάπη για το Τριφύλλι και την πολυετή και δοξασμένη ιστορία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου».



































ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»