Κατόπιν αιτήματος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, στο οποίο η ΑΕΚ συναίνεσε άμεσα, αναβάλλεται η αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 11η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ γυναικών (28/1, 14:15).

Το αίτημα κατατέθηκε ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη των επτά αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΟΧΕ:

«H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό επτά νέων ανθρώπων, φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που ταξίδευαν για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Η ΟΧΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ενώ εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες αυτού του τραγικού αυτοκινητιστικού δυστυχήματος.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα!

Ως ελάχιστος φόρος τιμής και συμπαράστασης στο πένθος, η Ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα ΑΕΚ- ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένος για αύριο στο ΚΓ Καματερού για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Αετόπουλα καλό ταξίδι στους αιώνιους ουρανούς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube