Χάντμπολ

Επικράτησε με 40άρα της Δράμας και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες ο Διομήδης

Με πρωταγωνιστή τον Μπουνάμπ, ο Διομήδης Άργους νίκησε τη GMC Δράμα με 40-31 στη Νέα Κίο, για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Διομήδης Άργους επικράτησε της Δράμας με 40-31 για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στο ξεκίνημα, όμως οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά με 18-14. Στην επανάληψη ξέφυγαν με 29-21 στο 45΄ και διατήρησαν τον έλεγχο μέχρι το τέλος.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μπουνάμπ με οκτώ γκολ, ενώ Πεισότο και Περίν πρόσθεσαν από έξι. Για τη Δράμα, ο Ταπάντζης σημείωσε επτά τέρματα

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Τετάρτη (21/10)
ΠΑΟΚ – Άρης Νίκαιας 24-20

Σάββατο (24/10)
Αθηναϊκός – Ζαφειράκης Νάουσας 29-36

Δευτέρα (26/10)
ΓΑΣ Κιλκίς – ΧΑΝΘ 39-27

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026
Διομήδης Άργους – GMC Δράμα 40-31

Τετάρτη (28/10)

Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή – ΑΣΕ Δούκα 16:3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x