Ακόμη μία αγωνιστική δίχως νίκη για τον Άρη, που μετά το 2-0 από τον ΠΑΟΚ έμπλεξε αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη.

Αυτό που θα έπρεπε να ανησυχήσει ακόμη περισσότερο τους «κίτρινους» ήταν η κάκιστη επιθετική λειτουργία, που επέτρεψε στον Πασχαλάκη να έχει ένα ήσυχο μεσημέρι.

Αναλυτικά η κριτική του Άρη:

Κουέστα (6): Δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ που δέχτηκε ο Ισπανός, που κατά τ’ άλλα ήταν σταθερός, δίχως να χρειαστεί να επέμβει σε πολλές περιπτώσεις.

Ροζ (5): Λίγα πράγματα! Σε ένα απόγευμα που δεν ήταν και από τα δυσκολότερα στην καριέρα του στον Άρη, δεν ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστος στα μετόπισθεν.

Μπεναλουάν (5): Πολλά νεύρα από τον έμπειρο αμυντικό, που έχει κάνει και καλύτερα ματς στην καριέρα του. Από νωρίς με κίτρινη κάρτα, φλέρταρε σε αρκετά σημεία και με τη δεύτερη.

Ιωάννου (4): Κακό παιχνίδι έκανε ο Κύπριος αμυντικός, που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και ίσως θα έπρεπε να έχει αντικατασταθεί νωρίτερα.

Σάσα (5): Ο Βραζιλιάνος είχε καλό ματς μέχρι που δεν υπολόγισε σωστά και πάτησε τον Κρμέντσικ, με αποτέλεσμα να έρθει το πέναλτι που επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να ξεκλειδώσει το ματς και να ανοίξει ο δρόμος για τη νίκη.

Ματίγια (6): Έδωσε μπόλικες μάχες στον χώρο του κέντρου και ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της ομάδας του, χωρίς ωστόσο να κάνει τη διαφορά.

Σούντγκρεν (6): Καλό ματς που όμως δεν έφτασε στην ομάδα του από τον Σουηδό δίχως πάντως να συμβάλλει επιθετικά.

Γκάνεα (6): Σταθερός ως συνήθως ο Ρουμάνος, αρκετά δραστήριος στα άκρα, αλλά δεν βοήθησε μπροστά, όπως και ο Σούντγκρεν.

Γκαρσία (5): Μέτριο ματς από τον Αργεντινό, που χάθηκε στη συνολική, επιθετική μετριότητα της ομάδας του.

Γκάμα (5): Ο Πορτογάλος ήταν ακίνδυνος επιθετικά, ενώ άθελά του προκάλεσε τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια. Έχασε δε την μπάλα στη φάση του 2-0.

Σίλβα (5): Φαίνεται πως του ταιριάζει καλύτερα να περνά ως αλλαγή στο ματς. Λίγα πράγματα, δικαίως αντικαταστάθηκε.

Μάνος (5): Μπήκε προκειμένου να δώσει πνοή στην επίθεση του Άρη, είχε ένα απειλητικό σουτ που έβγαλε ο Πασχαλάκης και... αυτό ήταν.

Μαντσίνι (4): Δεν δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή να τον περάσει στο ματς στο δεύτερο μέρος, μέτριος επιθετικά, δεν βοήθησε να γίνει πιο απειλητική η ομάδα του.

Μπερτόγλιο (-): Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Μπρούνο (-): Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Μήτρογλου(-): Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Άκης Μάντζιος: Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε για πρώτη φορά σχήμα με τρεις στην άμυνα και δίχως «καθαρόαιμο» επιθετικό όμως δεν δικαιώθηκε. Μπορεί η ομάδα του να μην αντιμετώπισε πολύ μεγάλα θέματα αμυντικά, όμως στην επίθεση ήταν εντελώς ακίνδυνη και είχε τεράστια δυσκολία στο να δημιουργήσει φάσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης