Stoiximan Super League

Η κριτική του ΠΑΟΚ: Ήταν καλύτερος και αυτό… βγήκε προς τα έξω!

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στον Άρη, με τον Ζίβκοβιτς να πρωταγωνιστεί και τους Σβαμπ-Ουάρντα-Βιεϊρίνια να τον ακολουθούν!

Ο ανώτερος ΠΑΟΚ κέρδισε μάλλον… εύκολα με 2-0 τον «φοβισμένο» Άρη, για την 8η αγωνιστική των play-offs του πρωταθλήματος στην Τούμπα.

Μπροστάρης για τους γηπεδούχους, με γκολ και… φουλ παραγωγική απόδοση ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο επίσης σκόρερ Σβαμπ, αλλά και οι Ουάρντα, Βιεϊρίνια και Μπάμπα!

Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία στο σημερινό παιχνίδι.

Πασχαλάκης (6): Δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση ενώ και στις λιγοστές φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει, απέναντι σε Γκαρσία και Μάνο, το έκανε με αποτελεσματικότητα διατηρώντας το μηδέν παθητικό για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Βιεϊρινια (7):
Πολύ καλή απόδοση μέχρι να τραυματιστεί, να… νευριάσει και να αποχωρήσει δίνοντας μέχρι και οδηγίες από τον πάγκο στο πλευρό του Γκαρσία! Θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, αν ο Κουέστα δεν έβγαζε με υπερένταση το απευθείας φάουλ του.

Βαρέλα (6):
Δεν συνάντησε πολλά προβλήματα από τον αντίπαλο σέντερ φορ και γενικότερα από τους επιθετικογενείς παίκτες του αντιπάλου. Ενώ, με το εκτόπισμά και την εμπειρία του, «καθάρισε» και κάποιες «στημένες» μπάλες.

Μιχαηλίδης (6):
Ούτε κι αυτός χρειάστηκε να κάνει… υπέρβαση καθήκοντος σήμερα, αφού ο Άρης παρουσιάστηκε αρκετά νωχελικός στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου. Παράλληλα, σε αρκετές περιπτώσεις, βγήκε πρώτος στην μπάλα και έδιωξε.

Ροντρίγκο (5): Μέτρια παρουσία στον χώρο της μεσαίας γραμμής αρχικά, ως φουλ μπακ, αλλά και στην συνέχεια, με την αντικατάσταση των καθηκόντων του Βιεϊρίνια ως δεξιός κεντρικός αμυντικός στην τριάδα του Γκαρσία.

Σβαμπ (8):
Από τους διακριθέντες σήμερα για τον «δικέφαλο του Βορρά» ο Αυστριακός μέσος. Έτρεξε πολύ, φρόντισε να συμβάλει στην κυριαρχία της ομάδας του στην μεσαία γραμμή, ενώ ήταν κι αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, με το γκολ του!

Ντάγκλας (6): Σχετικά καλή απόδοση από τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος έπαιξε περισσότερο σαν «οκτάρι» απόψε, έχοντας συμβολή στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας από τον ΠΑΟΚ και την εξουδετέρωση του αντίπαλου κέντρου.

Μπάμπα (7): Ο ΠΑΟΚ «φόρτωσε» πολύ την αριστερή του πλευρά, με τον ίδιο σε ρόλο φουλ μπακ να ανταποκρίνεται… πλήρως και να βγαίνει πολλές φορές μπροστά δημιουργώντας «καταστάσεις». Αντικαταστάθηκε για λόγους τακτικής.

Α. Ζίβκοβιτς (8):
Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων καθώς ήταν αφενός εκείνος που «σφράγισε» την επικράτηση της ομάδας του, κάνοντας το 2-0. Αφετέρου νωρίτερα έχει βγάλει φοβερή μπαλιά στον Ουάρντα, στη φάση που ζητάει πέναλτι, αλλά και στον Σβιντέρσκι, χωρίς αυτός να σκοράρει!

Σβιντέρσκι (5): Μέσα στις φάσεις, αλλά εντελώς αναποτελεσματικός, ο Πολωνός επιθετικός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. α μπορούσε να είχε αντικατασταθεί και πιο νωρίς από τον προπονητή του. Έδωσε μάχες, αλλά… μέχρι εκεί.

Ουάρντα (7): Πολύ δραστήριος και… κεφάτος ο Αιγύπτιος εξτρέμ, ταλαιπώρησε από αριστερά τον Σούντγκρεν και βοήθησε όχι μόνο μπροστά αλλά και αμυντικά, γυρνώντας και καλύπτοντας χώρους όποτε έπρεπε.

Κρμέντσικ (7):
Πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο στο 62’, αντικαθιστώντας τον Σβιντέρσκι κι αμέσως… έδειξε πράγματα. Κέρδισε το πέναλτι για το 1-0 από τον Σάσα, ενώ είχε και μια ακόμα καλή στιγμή, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει…

Λύρατζης (6): Η είσοδός του στο ματς έγινε επίσης στο 62ο λεπτό, αντί του τραυματία Βιεϊρίνια, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να έχει την ίδια «επίδραση» στο παιχνίδι της ομάδας του παρότι αγωνίστηκε πιο «ελεύθερα».

Τσιγγάρας (6):
Μπήκε κι αυτός στο 62’ στη θέση του Ουάρντα, σε μια αλλαγή τακτικής από πλευράς Γκαρσία, για να δημιουργήσει υπεραριθμία στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ανταποκρίθηκε στον ρόλο του, χωρίς κάτι… φοβερό.

Μουργκ (-):
Πέρασε στον αγώνα στο 78ο λεπτό, προκειμένου να «φρεσκαριστεί» ο άξονας του ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να βαθμολογηθεί. Πάντως, είχε το κλέψιμο από το οποίο ξεκίνησε η φάση του 2-0…

Μιχάι (-): Μπήκε στο 86’ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να βαθμολογηθεί. Πρόλαβε, ωστόσο, σε αυτό το μικρό διάστημα να βγάλει την ασίστ στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για το 2-0 στις καθυστερήσεις!

Γκαρσία (7): Ο Ουρουγουανός τεχνικός ακολούθησε τη… συνταγή των επιτυχιών του τελευταίου διαστήματος, πηγαίνοντας μόνο σε δύο αλλαγές στην 11άδα του. Μέσα στο παιχνίδι, «ακολούθησε» τις ανάγκες που προέκυψαν, άλλαξε σχηματισμούς και πρόσωπα και πιστώνεται μερίδιο της σημερινής νίκης του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x