Ένας 32χρονος συνελήφθη επειδή άναψε τρεις πυρσούς κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ταυτοποίησή του -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- έγινε με βάση την αξιοποίηση οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου. Η σύλληψή του έγινε, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Αθλητικού Νόμου και κατοχή φωτοβολίδων - πυροτεχνημάτων, ενώ οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Πριν από την έναρξη της ίδιας αναμέτρησης είχαν συλληφθεί άλλα τρία άτομα: δύο για κατοχή ναρκωτικών και ο τρίτος για πυρσό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρίτη και… φαρμακερή για Γιόβιτς: Σκόραρε ξανά με κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ!

Πήρε το… ριμπάουντ, σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική και ισοφάρισε για την ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς!

Ακυρώθηκε τρίτο γκολ της ΑΕΚ ξανά με τον Γιόβιτς - Έκτο τέρμα του Σέρβου που δεν μετράει τη φετινή σεζόν!

Μπενίτεθ: «Να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα τον Ιανουάριο - Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ έκανε τη διαφορά»

Κλώτσησε ψηλά την ευκαιρία ισοφάρισης η ΑΕΚ, χαμένο πέναλτι του Γιόβιτς στην εκπνοή του ημιχρόνου!

Λουτσέσκου: «Κάναμε τέλειο παιχνίδι, μόνο αρνητικό που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ»

Ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Λίλο το γκολ της ΑΕΚ με τον Γιόβιτς

Πάγωσε την OPAP Arena στο 2ο λεπτό με τον Σαλσέδο ο ΟΦΗ!

«Στεγνό» καθάρισμα του κυρίαρχου ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό που… δεν εμφανίστηκε στο ντέρμπι!

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από την κυριαρχική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού