Ο τραυματισμός του Τζαμάνι ΜακΝίς βασανίζει άπαντες στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Μόλις στα 43'' του αγώνα με τον Ολυμπιακό (63-77), ο Αμερικανός σέντερ συγκρούστηκε με τον Άντριου Χάρισον που καταδιωκόταν από τον Τόμας Γουόκαπ και έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ. Ακόμη και αρκετή ώρα μετά τον αγώνα ο άτυχος παίκτης πονούσε πολύ και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Εξάλλου, ο Σκάιλερ Φλάτεν δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου και στον ΠΑΟΚ υπάρχει απόφαση για την αντικατάστασή του, αφού δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα. Ο Φώτης Τακιανός έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και αναμένονται εξελίξεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Εγκαίνια για τη νέα του μπουτίκ στον Πειραιά

Γιαμπουσέλε: «Aπό τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός - Στόχος η κορυφή»

Φουρνιέ για Μπαρτζώκα: «Πολύ διαφορετικός σε σχέση με αυτό που βλέπει ο κόσμος - Ενδιαφέρεται πολύ για τους παίκτες του»

Φουρνιέ: «Είναι αδιανόητο να υπάρξει ανακωχή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Φουρνιέ για τους Γάλλους του Παναθηναϊκού: «Δεν θα πήγαινα τώρα για φαγητό μαζί τους - Το έχω συζητήσει με τον Φαλ»

Φουρνιέ για Ντόρσεϊ: «Έμεινα έκπληκτος - Είμαι σίγουρος ότι το μετάνιωσε»!

Παναθηναϊκός: Καθησυχαστικά τα νέα για τον Λεσόρ - Αναμένεται να παίξει την Πέμπτη

Παναθηναϊκός: «Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου δικαιώθηκε - Αντί να ντρέπεται ο Ολυμπιακός, βγάζει αστείες ανακοινώσεις»

Πετρίδης: «Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Γιαμπουσέλε και Μπόνγκα»

Ζέρβας: «Θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση Ντόρσεϊ μέχρι το ματς με τη Φενέρμπαχτσε - Δείχνει να κάθεται η σκόνη»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.