Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, με τον αποκλεισμό της ομάδας από τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο υπήρχε απογοήτευση, επειδή οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο εκτιμούσε πως θα μπορούσε να πάρει τη νίκη και γιατί όχι την πρόκριση στα ημιτελικά της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Πλέον άπαντες στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στην προσεχή υποχρέωση της ομάδας, η οποία αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Σε αυτό το ματς είναι νοκ άουτ ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έγινε γνωστό πως υπέστη θλάση στον δεξί τετρακέφαλο και η απουσία του υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι σοβαρό και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, με την κατάστασή του ν’ αξιολογείται καθημερινά.

Το σημερινό (16/4) πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.