Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Κερδισμένος ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα δικά του συμπεράσματα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa Conference League μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπήρχε ένα ενδεχόμενο να χαθεί η συγκέντρωση του ΠΑΟΚ μετά από μία πρόκριση, όμως τώρα υπάρχει η σιγουριά του Λουτσέσκου που καθοδηγεί την ομάδα και το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν με αποτυχίες και αποκλεισμούς σοκ. Βρίσκει τον τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση και μένει να φανεί πώς στην πράξη θα αντιδράσει στον αγώνα με τον Άρη. Ο Λουτσέσκου αποτελεί την εγγύηση για τον ΠΑΟΚ και την νοοτροπία της ομάδας, ενώ υπάρχουν και αρκετοί έμπειροι στο ρόστερ. Όταν παίζεις με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό ή Άρη δεν έχεις θεωρητικά μικρά παιχνίδια για να αντιμετωπίσεις χαλαρά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

«Δεν περίμενα να έχει τόσες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ. Σκεφτόμουν πώς μπορεί να περάσει. Τέτοια εμφάνιση δεν την περίμενα, ίσως είχα πιο ψηλά τη Μαρσέιγ που είναι η καλύτερη στη Γαλλία μετά από την Παρί των μεγάλων αστέρων. Το τελικό συμπέρασμα είναι πως η ποιότητα έκανε τη διαφορά. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο να είχε ένα μέρος ατυχίας. Και στα δύο ματς, όμως, έχει μιλήσει η ποιότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Όλοι το χάρηκαν και αυτό που συνέβη στο τέλος δεν ήταν απλά ένα χειροκρότημα για την προσπάθεια. Ήταν μία απίστευτη αποθέωση που ξεκίνησε στο 85’-87’ λες και είχε προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Αυτή η αναγνώριση λέει πολλά. Μένει το γιατί και τι θα συνέβαινε αν σκόραρε ο ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν έγινε και πλέον ο ΠΑΟΚ είναι κερδισμένος νικητής μαζί με όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε μία θέση για το ελληνικό ποδόσφαιρο για το Champions League και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για όλες τις ομάδες μας. Κέρδισε αυτό το πράγμα με την πορεία του ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο κέρδος αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να επενδύσει, επειδή και σε αυτό το ματς με τη Μαρσέιγ αποδείχθηκε το έλλειμμα ποιότητας που έχει μπροστά. Ο προπονητής μιλάει μέχρι να φτάσει η μπάλα για να γίνει γκολ. Εκεί ο ΠΑΟΚ υστερεί και οφείλει να αγοράσει. Το ξέραμε, φαινόταν και χθες αποδείχθηκε με το χειρότερο τρόπο και εκεί κρίθηκε το ματς. Δεν υπάρχει τύχη. Υπάρχει ανικανότητα (του Τσόλακ) και ικανότητα (του Μανταντά). Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει την υπέρβασή του ήδη, παίζουν οι παίκτες πολύ παραπάνω από αυτό που μπορούν. Δεν μπορείς να κάνεις το κάτι παραπάνω, αν υστερείς σε ποιότητα στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ παράγει ποδόσφαιρο, ακόμα και με τη Μαρσέιγ που είναι τόσο καλή ομάδα και τόσο υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x