Ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που ξεχώρισαν στην προηγούμενη σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία ο Γιάσμιν Κούρτις.

Ο Σλοβένος χαφ ήταν εκείνος που κουβάλησε τους Θεσσαλονικείς στο σκοράρισμα, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας στο πρωτάθλημα έπειτα από σχετική ψηφοφορία.

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και σήμερα η Live Sport αναφέρει πως μία ομάδα από την Ιταλία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Μάλιστα, ενήμερος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη παρουσιάζεται και ο παίκτης, ο οποίος αναμένεται σήμερα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Ολλανδία.

Ο παίκτης είχε πάρει λίγες μέρες παραπάνω άδεια, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική Σλοβενίας. Ο Κούρτιτς είναι ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Πάρμα, με διετή δανεισμό, και το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Οι «ασπρόμαυροι» πληρώνουν όλο το συμβόλαιό του στην ιταλική ομάδα, λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ενώ οι Παρμέντσι έχουν διατηρήσει ποσοστό 20% για την επόμενη μεταγραφή του.

Επίσημη αντίδραση από τη μεριά του παίκτη δεν υπάρχει, καθώς δεν έχει φτάσει επίσημα πρόταση στα χέρια της και στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν αν το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε επίσημη κρούση.

Πάντως, οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν αρνητικοί για την πώληση του παίκτη, για ένα ποσό βέβαια που θα αντικατοπτρίζεται στην αξία και την προσφορά του στην ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.