Stoiximan Super League

«Έχουν συμφωνήσει ΠΑΟΚ-Ρέιντζερς για Τσόλακ»

Λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ρέιντζερς για την πώληση του Αντόνιο Τσόλακ, ωστόσο ο «δικέφαλος του βορρά» περιμένει πρώτα να βρει άλλον φορ για να κλείσει το deal.

Προς ολοκλήρωση η μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ στη Ρέιντζερς! Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τζόνι ΜακΦάρλαν, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τους Σκωτσέζους λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ για την πώληση του Κροάτη φορ.

Το θέμα φαίνεται πως είναι τελειωμένο, αλλά δεν θα ολοκληρωθεί πριν ο ΠΑΟΚ βρει τον... αντικαταστάτη του και συγκεκριμένα έναν ακόμη φορ για να πλαισιώσει τον Νέλσον Ολιβέιρα, αφού την ίδια ώρα ο δανεισμός του Άκπομ από τη Μίντλεσμπρο ολοκληρώθηκε.

Μένει να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σύντομα κάποια από τις περιπτώσεις επιθετικών που έχει ξεχωρίσει ο Ζοσέ Μπότο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως και το αν η Ρέιντζερς μπορεί να περιμένει για αρκετό διάστημα.

Πέραν των Θεσσαλονικιών, ο Τσόλακ έχει αγωνιστεί και σε Μάλμε, Ριέκα, Χόφενχαϊμ, Ίγνκολσταντ, Καϊσερσλάουτερν, Νυρεμβέργη, Καρλσρούη, ενώ είναι διεθνής και με την εθνική Κροατίας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x