Στο προσκήνιο διατηρούν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα την επιθυμία του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Τιάγκο Ντάντας και την επόμενη σεζόν στην Τούμπα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Μπενφίκα απέρριψε την πρόταση των 2,5 εκατ. ευρώ του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον 23χρονο μέσο, όμως οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος της Λισαβόνας δεν αποδέχθηκε την πρώτη πρόταση, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, κάτι που ενισχύει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά η O Jogo.

Και πρόσθεσε: «Ο Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στη Λισαβόνα, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Τιάγκο Ντάντας, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα. Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων προέβλεπε οψιόν αγορά του 50% έναντι 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ελληνική ομάδα θέλει να μειώσει αυτό το ποσό, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να κλείσει συμφωνία. Στον ΠΑΟΚ μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία για τον Ντάντας, αλλά πρέπει να ανεβάσει την προσφορά του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαλε «φωτιά» στη μάχη της Ευρώπης και πάει φορτσάτος στον τελικό του Κυπέλλου ο ΟΦΗ!

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός: Οι 11άδες του αγώνα

Αποκαρδιωτική η εικόνα στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης»: Λιγοστός κόσμος στο γήπεδο για το Άρης-Βόλος

Μουκουντί: «Δεν είναι τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά αν κερδίσουμε...»

Νίκολιτς: «Περίπλοκο για εμάς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Πάλεψε για τη… ζωή της η AEL Novibet, αλλά ο Ατρόμητος είχε φροντίσει από νωρίς για τη νίκη!

Λέτο: «Είχαμε πολλή πίεση και πολλά νεύρα - Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, αλλιώς θα υποφέρουμε»

Αντωνόπουλος: «Δεν δικαιούμασταν ούτε τον έναν βαθμό, ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες»

Ο Τσούμπερ αποβλήθηκε στο Ατρόμητος-ΑΕΛ Novibet, βλέποντας την κόκκινη κάρτα για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Αντίνο: «Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.