Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Με ιδανικές συνθήκες και πολλές λύσεις πάει για το ντέρμπι με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Την Κυριακή έχουμε μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, επιστρέφουμε και θα ασχοληθούμε ξανά με το πρωτάθλημα. Είναι ωραίο που υπάρχει τόσος ανταγωνισμός στις πρώτες θέσεις, ο ΠΑΟΚ που πλησιάζει και σιγά-σιγά έχει ροκανίσει τη διαφορά από τους δύο πρωτοπόρους. Έχει την ΑΕΚ στην έδρα του και έχει την προοπτική να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης των πρώτων θέσεων», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η προετοιμασία κυλάει καλά για τον Λουτσέσκου, ο οποίος θα έχει πολλές λύσεις στη διάθεσή του. Ο Ίνγκασον, που ήταν το πιο μεγάλο θέμα, φαίνεται πως το διαχειρίστηκαν σωστά και μετά από αρκετά τεστ, ο Ισλανδός μπήκε από χθες με την ομάδα και είναι πανέτοιμος για να πάρει θέση στο ματς. Ο Κουλιεράκης είναι καλύτερα, μετά από μία ιδιαίτερη και ειδική διαχείριση μπήκε στις προπονήσεις. Ο Κοτάρσκι και ο Ντάντας ήταν οι τελευταίοι που αναμένεται να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάει με ιδανικές συνθήκες και αρκετές επιλογές, και καλές παρουσίες των διεθνών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, υπογράμμισε: «Πολύ δύσκολα θα δεχθεί σε άλλη έδρα ο ΠΑΟΚ, το έχει θέσει από τον Κυριάκο Κυριάκο. Δεν συζητάει κάτι άλλο πέρα από τα όσα αναφέρει η προκήρυξη της ΕΠΟ. Το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο, να φτάσουμε να συζητάμε Αθήνα ή Κύπρος;».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x