Για τις 24 Νοεμβρίου ορίστηκε η επιστροφή των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις ενόψει της μίνι προετοιμασίας για το β’ μισό της σεζόν.

Όπως είναι γνωστό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πραγματοποιήσει αυτή τη μίνι προετοιμασία επί κυπριακού εδάφους, όπου η ομάδα θα βρεθεί από τις 27 του μήνα μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Μετά από επίσκεψη του Χρήστου Καρυπίδη στη Λάρνακα έχουν ρυθμιστεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις των Θεσσαλονικέων θα γίνουν σε δύο γήπεδα, σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Λάρνακας που περιλαμβάνει και ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμένει η αποστολή και παράλληλα έχει γίνει κουβέντα για τη διεξαγωγή τριών αγώνων φιλικού χαρακτήρα.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κλείσει τα δύο από αυτά τα παιχνίδια και βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Το πρώτο ματς θα είναι με κυπριακή ομάδα, παρότι το πρωτάθλημα της Κύπρο μετά από σχετική άδεια της FIFA συνεχίζεται κανονικά, και έναν αντίπαλο από το Ισραήλ.

Σε ό,τι αφορά το τρίτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους, ο Λουτσέσκου έχει συγκεκριμένες επιλογές στη διάθεσή του και σύντομα θα ανακοινώσει την απόφασή του, με σκοπό η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την επανέναρξη των υποχρεώσεών της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.