Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Βάζει βάσεις για το μέλλον ο ΠΑΟΚ - Δύσκολες οι δύο πρώτες θέσεις»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ποιοι είναι πλέον οι στόχοι του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να εμπιστευτεί τον Ράζβαν Λουτσέσκου και να γίνει έστω μια κίνηση για μπροστά.

Στους ρεαλιστικούς στόχους του παρόντος αλλά και τις βάσεις που θέλει να βάλει για το μέλλον του ο ΠΑΟΚ, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι λίγο σύνθετη η κατάσταση, υπάρχουν ερωτηματικά. Σε δύσκολες στιγμές ακούστηκε ότι “δουλεύουμε για του χρόνου”. Έκανε τρεις δύσκολους, κακούς μήνες και μόνο μια καλή εβδομάδα, άρα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι τι θα ακολουθήσει. Είναι βέβαιο ότι μπαίνουν βάσεις για το μέλλον, αυτός είναι ο στόχος. Η πρώτη θέση είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού και η δεύτερη στης ΑΕΚ. Δεν έχει πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει τις δύο πρώτες θέσεις ο ΠΑΟΚ. Εχει ανοίξει μια κουβέντα πως η επιλογή που θα γίνει για μια μεταγραφή μπροστά να μην κόψει τον δρόμο ειδικά στον Κωνσταντέλια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη του κόσμου του «δικέφαλου του Βορρά» ότι ο προπονητής του έχει κάνει και αυτός λάθη αλλά θα την βρει την άκρη, με την χημεία και τις λύσεις που θα προκύψουν.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου τόνισε πως αν γίνει η μια έστω κίνηση που ζητάει ο Λουτσέσκου για να αυξηθεί η ποιότητα του ΠΑΟΚ μπροστά, τότε θα μπορέσει να προχωρήσει καλύτερα.

Ενώ έκανε ειδική μνεία στην υποστηρικτική συμπεριφορά των φίλων -και ειδικά των νεαρών σε ηλικία- των «ασπρόμαυρων», χαρακτηρίζοντάς την υποδειγματική.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x