Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τη δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε στην ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε ότι οι Πέλκας, Ντεσπόντοφ και Τσιφτσής συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης. Οι δύο Έλληνες διεκδικούν θέση στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Βούλγαρο που θα μείνει εκτός, όπως κι οι Παβλένκα, Ιβανούσετς, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Την ίδια στιγμή, ο Μύθου παραμένει αμφίβολος, με τον Γιακουμάκη να έχει προβάδισμα.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Ζαφείρης ξεκινήσει βασικός, καθώς ο Λουτσέσκου δεν σκοπεύει να «πειράξει» το δίδυμο του κέντρου. Στα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει τα παιχνίδια τακτικής.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι

Τσανάκας: «Με αρκετές αλλαγές στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός - Η πιθανή 11άδα και αυτοί που διεκδικούν θέση»

«Νέα προσφορά 8 εκατομμυρίων από τον Παναθηναϊκό για Αντίνο»!

Καλογερόπουλος: «Θέλουμε πάντα να είμαστε νικητές - Διαφορετικός από τους άλλους αρχηγούς ο Ρέτσος»

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την απόκτηση του Θαρθάνα

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα η αποστολή της Κηφισιάς για ΑΕΛ Novibet

Με Κουτσερένκο, αλλά χωρίς Μπουχαλάκη ο Παναιτωλικός απέναντι στον ΠΑΟΚ

Αλλαγή πλεύσης για τη Ρίβερ λένε στην Ole: «Στρέφεται αλλού μετά την αρνητική απάντηση Αντίνο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.