Ο ΠΑΟΚ στην Euroleague; Το ενδεχόμενο αυτό φαίνεται να αποκτά βάση, μέσα από μια πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει ομάδες οι οποίες ήδη συμμετέχουν στη διοργάνωση, αλλά διεκδικούν μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερα οφέλη.
Για να γίνει πιο ξεκάθαρο το πλαίσιο, το Basketnews.com αναφέρει ότι αρκετές ομάδες που αγωνίζονται στην Euroleague χωρίς να είναι μέτοχοι της λίγκας, έχουν ξεκινήσει μια κοινή προσπάθεια προκειμένου να αποκτήσουν λόγο στις αποφάσεις και να εξασφαλίσουν αυξημένα έσοδα.
Πίσω από αυτή την κίνηση βρίσκονται οι Ντουμπάι, Χάποελ, Βαλένθια, Μονακό, Παρτίζαν, Ερυθρός Αστέρας και Βίρτους Μπολόνια.
Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο υπάρχουν επαφές και με ομάδες εκτός Euroleague, με στόχο να αυξηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων συλλόγων σε 24, ενδεχομένως ακόμη και από την επόμενη σεζόν.
Σε αυτό το γκρουπ εμφανίζεται και το όνομα του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά, μαζί με τις Νάπολι, Μπεσίκτας και Χάποελ Ιερουσαλήμ, φέρεται να έχει ήδη πραγματοποιήσει συζητήσεις με το μπλοκ των ομάδων της λίγκας, διεκδικώντας μια θέση στην κορυφαία διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Διαβάστε Επίσης
Τσορμπατζόγλου: «Θέλει υπομονή του Ντρκούσιτς στον ΠΑΟΚ – Το ροτέισον του Λουτσέσκου ενόψει Αγρινίου» Αρλάουκας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ελληνικός τελικός στο ΟΑΚΑ; Θα ήταν κάτι τρελό - Πρώτη φορά… πιστεύω τους προπονητές» Ρεαλισμός, το καλύτερο δώρο για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη στο 2026Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






