Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με νύχια και με δόντια να πάρει μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το σχόλιό του για το νικηφόρο αποτέλεσμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ πρώτα έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο να κερδίσει και μετά να βρει ξανά τον εαυτό του. Δεν θα μπορούσε η ομάδα να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα παίζοντας το ποδόσφαιρο του παρελθόντος.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι οι προσωπικότητες μίλησαν, με πρώτο απ’ όλους τον Ζίφκοβιτς. Σπουδαία ήταν και η συνεισφορά του Παβλένκα σε αυτή τη νίκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης

Τσακίρης: «Χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ, αλλά είχε και όφελος από την ισοπαλία στη Λεωφόρο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.