Ο διεθνής σέντερ των «πράσινων» τόνισε πως προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του μετά από καιρό και ζήτησε περισσότερη συγκέντρωση στον τέταρτο τελικό. Θεωρεί πως η ήττα προήλθε από την αστοχία του τέταρτου δεκαλέπτου και την κακή άμυνα και προσδοκά και σε δικιά του καλύτερη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, ύστερα από καιρό. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Έχω κι εγώ βάρος σε αυτή την ήττα. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Αυτό το παιχνίδι το χάσαμε στην τέταρτη περίοδο. Δεν βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ, έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. O Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και πήρε τη νίκη.

Δεν υπάρχει καμία χαρά. Δεν βοήθησα στην άμυνα. Αυτός ήταν ο ρόλος μου σήμερα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να είμαστε βελτιωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Θα χρειαστούμε τον κόσμο μαζί μας. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»