Σε ένα ειδικό αφιέρωμα για τους κορυφαίους αμυντικούς της σεζόν, η Ευρωλίγκα συμπεριέλαβε στη σχετική λίστα τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους 5+1 παίκτες της διοργάνωσης που διεκδικούν τον τίτλου του καλύτερου αμυντικού αφού «σκεπάζει» τη ρακέτα της ομάδας του με την παρουσία του.

Να σημειωθεί ότι ο Παπαγιάννης έχει 5,6 αμυντικά ριμπάουντ και 1,4 τάπες/μέσο όρο στη φετινή Ευρωλίγκα.

Στην ίδια λίστα βρίσκονται επίσης οι Τζον Μπράουν (Ούνιξ Καζάν), Έντι Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάιλ Χάινς (Αρμάνι Μιλάνο), Πιέρια Χένρι (Φενέρμπαχτσε) και Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ (Μπάγερν).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»