Ο Ντόντα Χολ στάθηκε στη δυσκολία της εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας πως η καθημερινή δουλειά της ομάδας αποδίδει καρπούς.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, καθώς όλοι οι αντίπαλοι έχουν αυξημένο κίνητρο απέναντι στους «ερυθρόλευκους».
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε, εδώ ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Βγαίνει η δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Έτσι είναι η Ευρωλίγκα, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.
Όλοι θέλουν να μας κερδίζουν και έχουν αυξημένο κίνητρο, άρα κάθε παιχνίδι για εμάς είναι εξαιρετικά δύσκολο», είπε αναλυτικά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






