Την ενόχλησή του για την είσοδο του Βαγγέλη Λιόλιου στα γραφεία της ΕΟΚ και την ένταση που επικράτησε εξέφρασε ο Άγγελος Παπανικολάου σε μια δήλωσή του.

«Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο όρμησε κατά συγκεκριμένων ανθρώπων και υπό την ιδιότητα του υποψήφιου προέδρου, απαίτησε να του κατατεθούν οικονομικά στοιχεία, γεγονός που απαγορεύεται ρητώς.

Δυστυχώς, ο κατήφορος που έχει πάρει ο κ. Λιόλιος δεν έχει τέλος, έχοντας ως μοναδική συνέπεια στο λαϊκισμό και στην απόλυτη ταύτιση με την εφευρετικότητα στα ψέματα του τύπου «επιζητούμε την ενότητα και την ομόνοια»
, αναφέρει μεταξύ άλλων ο έτερος υποψήφιος της προεδρίας της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του Παπανικολάου:
Με ιδιαίτερη κατάπληξη, έντονη αγανάκτηση και εύλογη απορία γίναμε πριν από λίγη ώρα αυτόπτες μάρτυρες, ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μιας αναίτιας και αδικαιολόγητης φραστικής επίθεσης εκ μέρους του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.

Δίχως να δείξει τον προσήκοντα σεβασμό κατά την είσοδό του στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης τόσο σε μέλη του Δ.Σ. όσο και υπαλλήλων, τους επιτέθηκε φραστικά με απειλές παντός τύπου. Λες και βρισκόνταν στα γραφεία της εταιρείας του εμπορίας καφέ…

Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο όρμησε κατά συγκεκριμένων ανθρώπων και υπό την ιδιότητα του υποψήφιου προέδρου, απαίτησε να του κατατεθούν οικονομικά στοιχεία, γεγονός που απαγορεύεται ρητώς.

Δυστυχώς, ο κατήφορος που έχει πάρει ο κ. Λιόλιος δεν έχει τέλος, έχοντας ως μοναδική συνέπεια στο λαϊκισμό και στην απόλυτη ταύτιση με την εφευρετικότητα στα ψέματα του τύπου «επιζητούμε την ενότητα και την ομόνοια».

Τη φορά αυτή, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο, κάθε φραγμό. Επιδίωξή του είναι να φέρει νέα ήθη στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας, όπου θα κυριαρχεί ο φόβος.

Λυπούμαστε πραγματικά για τη συμπεριφορά του…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι