Ελλάδα

«Ντου» Λιόλιου στην ΕΟΚ-Ζήτησε οικονομικά στοιχεία

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ πήγε στα γραφεία της ομοσπονδίας απαιτώντας οικονομικά στοιχεία και απείλησε με αγωγές.

Ένταση στα γραφεία της ΕΟΚ λίγο πριν τη σύσκεψη της προσωρινής διοίκησης. Ο Βαγγέλης Λιόλιος πήγε στα γραφεία της ομοσπονδίας απαιτώντας να του δώσουν οικονομικά στοιχεία.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως απείλησε με μηνύσεις τους Γιώργο Βασιλακόπουλο, Αριστείδη Γολέμη (των επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης δηλαδή), αλλά και τον οικονομική διευθυντή της ΕΟΚ.

Εκείνοι του τα αρνήθηκαν λέγοντας πως από τη στιγμή που δεν έχει θεσμική θέση (δεν βρίσκεται στο προσωρινό ΔΣ) δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, ενώ τόνισαν πως όλα τα οικονομικά στοιχεία θα παρουσιαστούν στις εκλογές της 30ης Μαΐου.

Ο κ. Λιόλιος, που αποχώρησε εκνευρισμένος από τα γραφεία, με επιστολή του νωρίτερα στην ΕΟΚ έθετε μια σειρά από ερωτήματα, όπως αν έχει ζητήσει άδεια για διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης και εκλογών με φυσική παρουσία, αν έχει προβεί στις διαδικασίες ώστε να διασφαλιστεί πως θα γίνουν οι εκλογές στα τέλη Μαΐου, όπως ορίζει ο νόμος και αν έχει ζητηθεί εναλλακτικός τρόπος διεξαγωγής των εκλογών (ηλεκτρονικός) ή υγειονομικό πρωτόκολλο για δια ζώσης εκλογές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x