Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στη νίκη της Σερβίας επί της Ελλάδας, σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου.

«Η προσπάθεια ήταν καλή, παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι και στο τέλος 2-3 αποφάσεις μάς στέρησαν τη νίκη. Όμως έτσι είναι το μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο. Έβαλαν και 2-3 κρεμασμένα σουτ… Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Από τη στιγμή που πήγε εκεί το παιχνίδι, αντεπεξήλθαμε», ανέφερε ο 32χρονος φόργουορντ στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Σίγουρα θέλουμε όλα τα παιδιά κοντά μας και ο κόουτς να έχει τις καλύτερες επιλογές. Με την προσπάθεια και τη μαχητικότητα καλύψαμε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Βρήκαμε λύσεις και ήμασταν ανταγωνιστικοί ως το τέλος, όποιος μπήκε στο παρκέ έδωσε κάτι. Το ματς με το Βέλγιο πάει για sold out και όταν μπαίνεις σε ένα γεμάτο γήπεδο βρίσκεις τις δυνάμεις. Και σήμερα ήταν μια τρομερή ατμόσφαιρα, δεν θες να παίζεις σε άδεια γήπεδα. Τα γεμάτα γήπεδα θρέφουν τον αθλητή»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Νίκολα Γιόκιτς: «Είδαμε γιατί ο Γιάννης και ο Γιόκιτς είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι αυτό το κάτι παραπάνω που σε ξεχωρίζει και σε κάνει από καλό παίκτη… top player. Αυτό που έκανε ο Γιάννης με τους 40 πόντους είναι ακόμη πιο δύσκολο, με τις προσαρμογές που υπάρχουν στις άμυνες. Ο ίδιος έχει εξελίξει το παιχνίδι του πάρα πολύ και καταφέρνει να βρίσκει τις καλύτερες λύσεις για τον εαυτό του και την ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του