Για την παρουσία των Βασίλη Σπανούλη και Δημήτρη Διαμαντίδη στους φετινούς τελικούς μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου στον ΣΠΟΡ FM 94,6, χαρακτηρίζοντας την σειρά ως την καλύτερη που έχει παίξει.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι μακράν οι καλύτεροι τελικοί που έχω παίξει. Αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά τι σημαίνει Διαμαντίδης και τι σημαίνει Σπανούλης. Τα λόγια είναι τελείως περιττά γι’ αυτούς πλέον. Αποτελούν την επιτομή του ελληνικού μπάσκετ. Είναι αυτοί που έκαναν το μπάσκετ γνωστό. Μαζί με άλλα παιδιά φυσικά, που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Δεν είναι μόνοι τους. Όλα τα παιδιά που μεγάλωσε τη δική μου γενιά», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για ό,τι έχουν προσφέρει το ελληνικό μπάσκετ. Ελπίζω να είμαστε αντάξιοι να αναλάβουμε αυτό το βάρος και να κρατήσουμε το ελληνικό μπάσκετ στη θέση που πρέπει».

Για την εξέλιξη της σειράς των τελικών: «Είτε ήταν στο οακα είτε στο σεφ δεν έχει σημασία,. Μιλάμε για δύο φοβερές ομάδες. Όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στον πόντο. Σημασία έχει η κατάληξη. Είμαστε πανευτυχείς. Χαίρομαι που είμαι εδώ, ευχαριστώ τους πάντες, προπονητές, προέδρους, συμπαίκτες, φιλάθλους όλους. Όλοι μαζίς ήμερα γιορτάζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube