Ο αποκλεισμός από το Basketball Champions League γέμισε πίκρα άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο προπονητής της, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο 45χρονος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στο ματς με το Λαύριο (3/4, 20:00) για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Παρά την τιτάνια προσπάθεια, που κατέβαλαν όλοι στην ομάδα, προκειμένου για την πρόκριση στo Final-8 του Basketball Champions League, που ήταν και ένας από τους στόχους μας δεν τα καταφέραμε. Είμαστε όλοι μας στενοχωρημένοι και πικραμένοι μ’ αυτή την εξέλιξη. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο Πρωτάθλημα. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Να κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο και τα επόμενα ματς, που έρχονται.

Το Λαύριο είναι μία ομάδα, η οποία παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ όλη τη χρονιά. Άξια βρίσκεται στη θέση αυτή στο βαθμολογικό πίνακα. Καθόλου αδιάφορους δεν μας αφήνει το γεγονός, στο ότι στα τελευταία 15 ματς μετράει 14 νίκες. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να παρουσιαστούμε σοβαροί. Πρέπει να σταματήσουμε το τρανζίσιον παιχνίδι του Λαυρίου, που είναι το πολύ μεγάλο όπλο του αντιπάλου μας, να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να κάνουμε ένα καλό και στοχευμένο παιχνίδι στην επίθεσή μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγινε γαλανόλευκο το παρκέ στα «Δύο Αοράκια» εν όψει του Final 8 Κυπέλλου

Stoiximan GBL: MVP ο Νέιτ Γουότσον

Α1 Γυναικών: MVP η Γουίλιαμς, MVP Next Gen η Δαμουλάκη

Η πανηγυρική ανάρτηση του Λεσόρ για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

TAGS: A.E.K.