Επιστροφή στην αγωνιστική δράση έπειτα από περίπου έναν μήνα για την ΑΕΚ, με την αναμέτρηση κόντρα στο Μεσολόγγι (6/3, 17:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη δύσκολη προετοιμασία της Ένωσης λόγω των τραυματισμών και των κρουσμάτων κορωνοϊού, λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει δύναμη, ώστε να φτάσει επανέλθει το συντομότερο στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Παπαθεοδώρου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση, μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο τελευταίος επίσημος αγώνας μας είχε γίνει σχεδόν πριν από ένα μήνα. Είναι σίγουρο, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας, έστω υπ’ αυτές τις συνθήκες, που επικρατούν στην τρέχουσα περίοδο.

Από εκείνο το ματς έως και σήμερα μεσολάβησαν πάρα πολλά... Έχουμε να διαχειριστούμε πολλούς τραυματισμούς, έχουμε τον κορωνοϊό, αλλά έχουμε και την αποχή μας από τις προπονήσεις για περίπου μία εβδομάδα.

Πρέπει να φανούμε δυνατοί, να πιέσουμε πάρα πολύ τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο, που πρέπει ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε μπροστά μας
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.