Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας τόνισε πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο τελευταίο ματς μπροστά στους φίλους τους, στεκόμενος στα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Αναλυτικά: «Παίζουμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, το Ρέθυμνο, που κοσμεί με την παρουσία του την Α1. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να ικανοποιήσουμε τους Τρικαλινούς φιλάθλους, οι οποίοι μας στήριξαν όλη τη χρονιά, βοηθώντας μας να πετύχουμε το στόχο μας.

Σίγουρα, δεν είμαστε στην κατάσταση που θα θέλαμε, έχουν φύγει βασικοί παίκτες, αλλά και ο κόουτς, ενώ έχουμε και τραυματισμούς, με πιο σοβαρό αυτόν του Χάρις, ενώ και ο Ίνγκραμ δεν έχει προπονηθεί σχεδόν καθόλου τις τελευταίες μέρες. Παρά ταύτα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο».

Εν τω μεταξύ, πριν την έναρξη του αγώνα της Τετάρτης, η ΚΑΕ θα τιμήσει για την προσφορά του τον αρχηγό Χρήστο Δεληγιάννη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Μαρούσι βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Σάκοτα: «Δεν θυμάμαι ξανά κάτι τέτοιο με τους τραυματισμούς»

Δεν έχει τέλος η κακοδαιμονία στην ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο ιατρικό δελτίο της Ένωσης - Μαγνητική για Φλιώνη

Μπάντιο: «Το πρόγραμμα είναι σκληρό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι - Εξίσου σημαντικό με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα»

Σάκοτα: «Πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Μπράουν από το ματς - Άδικο να μείνουμε στις βολές»

Τα όργια του Μπάντιο απέναντι στους αξιόμαχους «κιτρινόμαυρους»: Τα highlights του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο ματς, έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ - Η άμυνα του β' μέρους μας βοήθησε και στην επίθεση»

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός 12άδας και ο Χολ

Λύγισε στο φινάλε τη μαχητική ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με σούπερ Μπάντιο

Κούσης: «Δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ, θέλει ΝΒΑ - Κλίμα ευφορίας στον Άρη, κυριαρχικός Ηρακλής»