Στην ευκαιρία που έχασε ο Παναθηναϊκός να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε ο Νίκος Παππάς, στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ αναφέρθηκε στις στιγμές αδράνειας που είχαν οι πράσινοι, τονίζοντας: «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς λόγω της απουσίας του Σχορτσανίτη. Δεν σταματήσαμε τα ατού της Μακάμπι Τελ Αβίβ και δυστυχώς δεν φτάσαμε στη νίκη. Πιστεύω πως κάποιες στιγμές αδράνειας μας στοίχισαν».

Σχετικά με την διαφορά επτά βαθμών που είχε απ’ τη νίκη στο ΟΑΚΑ σχολίασε: «Δεν έχουμε κοιτάξει καθόλου τις ισοβαθμίες. Η Μακάμπι στο τέλος προσάρμοσε την άμυνά της και αυτό είναι μία απόδειξη για το πόσο μας σέβεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα - Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Ναν»