Στην ευκαιρία που έχασε ο Παναθηναϊκός να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε ο Νίκος Παππάς, στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ αναφέρθηκε στις στιγμές αδράνειας που είχαν οι πράσινοι, τονίζοντας: «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς λόγω της απουσίας του Σχορτσανίτη. Δεν σταματήσαμε τα ατού της Μακάμπι Τελ Αβίβ και δυστυχώς δεν φτάσαμε στη νίκη. Πιστεύω πως κάποιες στιγμές αδράνειας μας στοίχισαν».

Σχετικά με την διαφορά επτά βαθμών που είχε απ’ τη νίκη στο ΟΑΚΑ σχολίασε: «Δεν έχουμε κοιτάξει καθόλου τις ισοβαθμίες. Η Μακάμπι στο τέλος προσάρμοσε την άμυνά της και αυτό είναι μία απόδειξη για το πόσο μας σέβεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός