Η νησιωτική ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη την ανανέωση των συμβολαίων των δύο ποδοσφαιριστών για τον επόμενο χρόνο, χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την, για ένα χρόνο, ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ και ΟΡΑΣΙΟ ΚΑΡΝΤΟΖΟ».

Στα αγωνιστικά, με μία απογευματινή προπόνηση στο ΕΑΚ, ολοκληρώθηκαν την ίδια μέρα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το 2014-015.

Πλην των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, στο πρόγραμμα του Μιχάλη Γρηγορίου συμμετείχαν επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων (Γρηγοράκης, Μαβίλης, Γαστεράτος, Ίσερης, Καρβούνης, Πουλημένος, Κεχαγιάς) συν τους τρεις τερματοφύλακες των «μικρών» (Πισσιάνης, Ντέντες, Τριαντάφυλλος).

Το κυρίως μενού αποτέλεσε το τελευταίο εσωτερικό διπλό της χρονιάς, ανάμεσα σε «Πορτοκαλί» και «Πράσινους», το οποίo βρήκε νικητές τους πρώτους με 7-6, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Φάνης Γκέκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ-Κάνουν… πλάκα οι διαιτητές με τα κριτήρια που σφυρίζουν»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»