Το μεγάλο ενδιαφέρον των ομάδων σε όλη την Ελλάδα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών 5Χ5, ώθησε τους διοργανωτές να παρατείνουν την περίοδο εγγραφών μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Για άλλη μία φορά, το N’JOY UNI-League ενθουσιάζει πριν το ξεκίνημα των αγώνων και ετοιμάζεται να φέρει επιπλέον κόσμο στην παρέα του!

Ο μεγαλύτερος θεσμός στο άθλημα θα διεξαχθεί φέτος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Λαμία, Καλαμάτα και Ιωάννινα. Οι συμμετοχές είναι τηλεφωνικές (2109515730-6936030100) αλλά και online στο http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8

H διοργάνωση ξεχωρίζει στο είδος της καθώς αποτελεί αποτελεί την κορυφαία της Ελλάδα στο άθλημα του Minifootball και την μοναδική αναγνωρισμένη από την EMF (European Minifootball Federation). Η συγκεκριμένη σχέση με την EMF μόνο τυχαία δεν είναι καθώς τα υψηλά οργανωτικά στάνταρ, η αξιοπιστία του θεσμού αλλά και η δομή που επιτρέπει σε όμάδες όλων των δυναμικοτήτων να ευχαριστηθούν και να διεκδικήσουν τους στόχους τους είναι στοιχεία που την κάνουν να διαφέρει.

Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ η δωροθεσία είναι υψηλότατου επιπέδου (ταξίδι για τη νικήτρια κάθε πόλης, αθλητικός εξοπλισμός κτλ), οι διοργανωτές επιλέγουν να μην την χρησιμοποιούν ως «μέσο» διαφήμισης καθώς θεωρούν πως η αξία του θεσμού ξεπερνά κατά πολύ την υλική αξία ενός δώρου, όποιου και αν είναι αυτό. Φυσικά, η διοργάνωση για να διατηρεί αυτά τα στάνταρ βρίσκεται στην αγκαλιά σπουδαίων εταιριών χορηγών, όπως το N’JOY εδώ και 6 χρόνια, του CU, της Umbro, της mybet, της ΑΝΕΚ LINES, του ekdromi.gr και αρκετών ακόμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube