Μετά την ανάρτηση του Εργκους Κάτσε στο instagram πως αποχωρεί από τους «πράσινους» , το ίδιο έκαναν στα social media και οι Χρήστος Δώνης και Γιάννης Μυστακίδης.
Το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα και, λόγω των μεταγραφικών περιορισμών, είναι δύσκολο να ανανεωθεί, ενώ ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του δεύτερου από τον ΠΑΟΚ.
Ο Δώνης έγραψε στο instangram: «Μια περίεργη χρονιά τελείωσε... Πάλεψαν όλοι μέσα στην ομάδα, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Προσωπικά, διένυσα τον τελευταίο μου χρόνο στην ομάδα με μεγάλες δυσκολίες. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και σε όλους που βοήθησαν την ομάδα και οι οποίοι είναι πίσω από τους ποδοσφαιριστές. Η επόμενη χρονιά εύχομαι να είναι καλύτερη».
Ο Μυστακίδης έγραψε: «Μια δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος! Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ για τη στήριξη στο πρόσωπό μου στον Παναθηναϊκό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια! Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στον καθένα ξεχωριστά υγεία και τύχη».