Έκλεισε ο κύκλος του Μιχάλη Πελεκάνου στην ομάδα του Άρη μετά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Οι Θεσσαλονικείς ευχαρίστησαν τον παίκτη για την παρουσία του στην ομάδα και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Πιθανότερος προορισμός του είναι ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αρης ΚΑΕ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Πελεκάνο. Ευχαριστούμε τον Μιχάλη για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

TAGS: Άρης