Πάρτι από τζαμπατζήδες φαίνεται πως στήθηκε στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, από οπαδούς που μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με την ΠΑΕ να μην μπορεί να περιορίσει το φαινόμενο των τζαμπατδήδων.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» η Θύρα 2 του γηπέδου στο πάνω διάζωμα ήταν ανοικτή, ενώ έγιναν και καταγγελίες για υπαλλήλους που επέτρεπαν σε κόσμο να μπαίνει χωρίς εισιτήριο.

Ήταν μάλιστα άξιο απορίας το γεγονός πως υπήρχε κόσμος στο πάνω διάζωμα, το οποίο πάντως είναι κλειστό και δεν εκδίδονται εισιτήρια από την ΑΕΚ.

Στα επίσημα στοιχεία η ΑΕΚ δήλωσε ότι έκοψε 13.792 εισιτήρια, παρά το γεγονός πως στο γήπεδο υπήρχαν πάνω από 20.000 οπαδοί της «Ένωσης».

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το ότι ο αριθμός των εισιτηρίων είναι μικρότερος από προηγούμενα ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπως στα παιχνίδια με Πλατανιά (15.868), ΠΑΣ (14.567) και Ατρόμητο (15.234).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»