Έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Πελέ.

Λίγη ώρα μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (4-0), ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος για το ντεμπούτο του. Και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν για ‘κείνον.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου εμφάνιση στον Ολυμπιακό και για την υποδοχή που μου επεφύλαξε ο κόσμος. Και φυσικά για την άνετη νίκη της ομάδας», είπε αρχικά.

Κι αφού τόνισε ότι «απ’ την πλευρά μου υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για τη νέα μου ομάδα για τους στόχους της», σημείωσε ότι «το θέμα είναι να ξεκινήσω να παίζω για τα καλά, να βρω ρυθμό και αποδείξω το τι αξίζω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή