Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betssοn.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Δημήτρης Πέλκας, τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα στη μάχη της πρόκρισης, ενώ στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του.

«Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν τελείωσε κάτι ακόμη, έχουμε την ρεβάνς στην Τούμπα, το 0-1 είναι ανοιχτό σκορ. Είμαστε μια ομάδα που βγάζει πολύ θέληση πολύ πάθος, είμαστε μια οικογένεια, είναι πολύ θετικό να δουλεύουμε έτσι.

Τώρα την Κυριακή έχουμε ένα ντέρμπι, θα επικεντρωθούμε σε αυτό και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό»
, δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό

Μπενίτεθ: «Ένα γκολ στη ρεβάνς μπορεί να αλλάξει τα πάντα - Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε»

Λουτσέσκου: «Απαγορεύεται να σκεφτούμε πως έχουμε πάρει ήδη την πρόκριση» - Τι είπε για Χόρχε Σάντσες

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων - Στον δρόμο της καθολικής αναγνώρισης ο ΠΑΟΚ»

Γιακουμάκης: «Πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν και συνεχίζουμε»

Ίνγκασον: «Θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς για την πρόκριση»

Νικολογιάννης: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα προπονητή πολλών ετών, δεν βελτιώνεται ο Παναθηναϊκός»

Το πέναλτι του Γιακουμάκη και η φοβερή επέμβαση του Τσιφτσή: Έτσι πέρασε από τη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Ακόμη ψάχνεται ο Παναθηναϊκός, πάλευε μόνος του ο Τετέι»

Μπενίτεθ: «Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, τα άλλαξε όλα ένα αχρείαστο πέναλτι»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.