Ο Δημήτρης Πέλκας για… όλα.

Στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 2-0, τονίζοντας ότι έπρεπε να νικήσει η ομάδα του λόγω και του -2, στους στόχους της, τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στα περί επέκτασης του συμβολαίου του, αναφέρθηκε ο διεθνής άσος.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το 2-0 επί της ΑΕΚ: «Θέλαμε τη νίκη, μπήκαμε συγκεντρωμένοι και με θέληση και πάθος κυριαρχήσαμε».

-τον Πρίγιοβιτς: «Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε με δύο γκολ. Θα κάνει καλό στη ψυχολογία του».

-την εικόνα του παιχνιδιού: «Η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια, αλλά εμείς είχαμε τον έλεγχο. Ήταν ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε γιατί ξεκινήσαμε με -2 βαθμούς, ενώ προερχόμασταν και από την ήττα της Πέμπτης. Δεν υπάρχει καιρός για χαρές, το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι βαρύ, αλλά υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ».

-τον Ιβάν Σαββίδη: «Ήθελε να κερδίσουμε και μας ντόπαρε στο ξενοδοχείο, μας το ζήτησε. Είναι πάντα δίπλα μας. Μας είπε να κερδίσουμε και το κάναμε».

-τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Θέλουμε το νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Δε θέλω όμως να κοιτάζω τόσο μακριά».

-τον ξένο διαιτητή: «Ήταν καλός, αλλά δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο μετά τα όσα έγιναν πέρσι».

-τον κόσμο της ομάδας: «Είναι μαζί μας, μας βοηθάνε, είναι πάντα δίπλα μας. Ζουν και αναπνέουν για τον ΠΑΟΚ και χαίρονται όταν κερδίζει η ομάδα και εμείς χαιρόμαστε γι' αυτούς».

-ποιον λόγο δεν έφυγε από την ομάδα του και αν υπάρχει πρόταση επέκτασης συμβολαίου: «Για να πάρω το πρωτάθλημα. Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση για την επέκταση, δε θέλω να σχολιάσω κάτι...».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.