Συνέχεια στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τεό Μπογκοντά δίνει ισπανικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η Marca αναφέρει πως η Θέλτα έχει ξεκαθαρίσει στον Βέλγο πως δεν υπολογίζεται για την ερχόμενη σεζόν και θα ήταν θετική στην παραχώρησή του για ένα ποσό της τάξης των 2-3 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ των ενδιαφερόμενων ομάδων συμπεριλαμβάνεται η Ένωση, όπως και η Ζούλτε Βάρεγκεμ αλλά και η δύο ομάδες από τη Β’ Γερμανίας.

«Ο Μπογκοντά δεν θέλει να επιστρέψει στη Θέλτα, ενώ και η ισπανική ομάδα θα ήταν θετική να τον παραχωρήσει και αναμένει προσφορές. Η καλή σεζόν που πραγματοποίησε με την Ζούλτε, τράβηξε πάνω του τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Θέλτα για να τον παραχωρήσει ζητά ένα ποσό τις τάξεις των 2-3 εκατομμυρίων ευρώ, με τη Ζούλτε να επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η ΑΕΚ αλλά και δύο γερμανικές ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως η Θέλτα θέλει να έχει βρει λύση στο θέμα του Μπογκοντά ως της 9 Ιουλίου, ενώ και ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας, Αντόνιο Μοχάμεντ του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει και δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στην αποχώρησή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube