Από το 2015, ο Μιλένκο Τέπιτς βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και τώρα η διοίκηση της ΚΑΕ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανανέωση του Σέρβου.

Η ΚΑΕ έκανε γνωστό το γεγονός μέσω δημοσίευσης της στο Instagram.

Ο 29χρονος στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 7.6 πόντους και 4.3 ριμπάουντ ενώ στο διάστημα που ο «δικέφαλος του βορρά» έπαιζε στο Eurocup μετρούσε 6.0 πόντους και 4.5ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Επίσης, ο διεθνής φόργουορντ έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε το τρόπαιο της Ευρωλίγκας το 2011.

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»