Τη στήριξή του στον Πάτρικ Γιανγκ για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, εξέφρασε ο Γιώργος Τσιάρας ενόψει του ματς των Τρικάλων.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιώργος Τσιάρας στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Αυτή τη φορά θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός που μόνο αρνητικά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον που το βλέπει, είτε είναι άνθρωπος του αθλητισμού είτε όχι. Μιλάω για τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ.

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά πραγματικά έχει όλο το σεβασμό και τη συμπαράστασή μου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρει!

Αν κάποιος αναρωτιέται για το τι προσφέρει ο αθλητισμός στην κοινωνία μας και γενικά όλα αυτά τα παιδιά που αμείβονται με τόσα πολλά λεφτά θα μπορούσε για παράδειγμα να δει την αυταπάρνηση, τον ζήλο, την προσήλωση στον στόχο και πολλές ακόμη αρετές στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όπου ο Γιανγκ μπήκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κουτσαίνοντας και πρόσφερε δυο σεμιναριακές άμυνες για την ομάδα του.

Το παιχνίδι μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπως κάθε αγώνας απέναντι στις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ, αποτελούν για μας γιορτή και μια ευκαιρία για τους Θεσσαλούς φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά σπουδαίους παίκτες με μεγάλη φήμη όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»